Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Hur skapar ni motivation till att motionera?

posted by:
Lisa

Silhouette woman run under blue sky with cloudsJag brukar oftast sätta igång på allvar när jag ska dra igång min träning men oftast förlorar jag motivation redan efter några månader och när väl semester eller dylikt dyker upp slutar jag? Det är faktiskt ett väldigt stort problem för mig för jag vill men tappar lusten att sätta igång direkt efter semestern.

Som nyårslöfte tänkte jag därför att jag skulle göra något som kanske skulle kunna hjälpa mig att bli av med mina extra mamma kilon. Jag behöver något som motiverar mig till att fortsätta och jag har läst runt lite på vad man kan göra för att hålla igång motivationen.

Det fanns rätt bra tips hos netdoctor.se och de pratar om att man ska skriva ner sina resultat men jag hittade något jag knappt visste var fortfarande aktuellt dvs stegräknare.net. Jag trodde mer eller mindre att stegräknaren var utdöd efter det blev populärt för några år sen men tydligen ska de vara duktigt mer avancerade idag. Bland annat ska det gå att mäta distans, min puls, min sömn!.

Så det kommer nog bli ett inköp av en lite mer avancerad stegräknare för min del i hopp om att det kan motivera mig sen ska jag även försöka få med en kompis att ”tävla” med eller i alla fall ha någon att prata med när det tar emot att träna.

Detta året har jag gett mig fan på att bli av med dessa extra kilon…

Comments are closed.