Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Kan vintern dra iväg någon annanstans?

posted by:
Lisa

snöNä nu får det fan ta mig räcka med den här vintern… jag vet att de bara är i början av februari men den här vintern har varit riktigt jobbig för min del. Det är alltid mörkt och tråkigt men om det i alla fall bara fanns lite snö som lyste upp mörkret hade det i alla fall varit okej men i Skåneland får vi knappt någon snö.

Nu har jag i alla fall fått hem min nya stegräknare och det blev en Withings Pulse som förhoppningsvis ska öka min motivation till att börja motionera ordentligt. Så nu väntar jag bara på lite vår ska ska komma… eller i alla fall lite varmare väder så man slipper halka och nästan slå ihjäl sig när man är ute och går.

Vi har en busshållplats här vid vårat hus och det är väldigt ofta jag ser personer som springer till bussen för att sedan sätta sig på rumpan och i värsta fall har det hänt att busschauffören faktiskt har kört utan att vänta, fullt av idioter här i världen.

Sambon har också fått hem sin nya firmabil vilket blev en ny Volvo v40 cross country som faktiskt är jäkligt fin så nu slipper vi våran gamla Volvo s40 som alltid klyddade när det var kallt. Så nu kan man kanske lita på sin bil?

Comments are closed.