Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Det är dags att besöka morsan – ny resesäng

posted by:
Lisa

resesäng babybjörnNu är det äntligen dags för oss att besöka min kära mor i norr! det ska bli riktigt skönt att besöka henne för jag har verkligen saknat henne och jag kan ju säga att det är inte lätt att bo 45 mil ifrån familjen. Det är faktiskt mycket jobbigare än man tror speciellt när våran familj är så tight, saknaden är enorm ibland men som tur är går det i alla fall ringa via skype eller liknande.

Men nu är det dags att få träffa morsan och familjen till helgen, vi stannar väl några dagar så jag kommer ej blogga den tiden troligtvis. Vi kommer se det lite som en minisemester så det blir nog lite skidåkning och sådant när vi väl är där på besök men framförallt ska vi slappa!.

Förr har vi använt barnvagnen som säng till dottern men nu har hon ju blivit större så det lär inte gå denna gången 🙂 så nu blir det till att köpa en ordentlig resesäng som vi kan ta med oss. Jag har suttit och läst hela morgonen om vilka resesängar som rekommenderas och jag hittade lite information på http://resesang.nu/ och smartson.se om vilka resesängar som är bäst.

Tyvärr ser det ut som vi kommer behövs lägga närmare 1500 kronor på en ordentlig säng för jag vägrar köpa billigt mög som antingen inte håller eller så är det en hel vetenskap om hur den ska användas, eller så väger den 20kg. Babybjörn resesäng väger endast 5 kg med en ordentlig väska så det kommer nog bli den vi beställer då den även verkar ha fått bäst betyg.

Åh jag längtar så jäkla mycket!

snööööööö

Comments are closed.