Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Drycken för mig tillbaka till hven

posted by:
Lisa

hven whiskyMärklig titel? ja det kan ju tyckas men det är så att min killkompis (en nära vän sen barndomen) hade en whisky jag har velat ha ett tag men jag tyckte den var för dyr för min budget kom förbi igår och gav mig en flaska hven!. Tydligen tyckte han inte att den var god så jag fick den! Den är iof öppnad men vad gör det när man ska dricka den 🙂

Ven eller Hven är en av mina favoritställen i Sverige med en vansinnigt avkopplande natur som är helt underbar på sommaren och med denna whiskyn är det bara till att ta en liten sipp samt blunda med ögonen för att vara tillbaka på Ven. Jag ska i alla fall få prova den ikväll då jag är ledig imorgon, äntligen!

Om tiden bara kunde gå lite fortare så att våren kan komma på besök…

Men innan dess behöver vi verkligen införskaffa nya utemöbler i trädgården så man kan få några sköna grillkvällar med vänner och bekanta. En ny större grill hade inte varit fel heller om man så får önska för oftast räcker den inte till när vi har lite större bjudningar och det händer ganska ofta att man får grilla två gånger så alla får mat.

Comments are closed.