Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Köpte ett par nya whiskyglas efter ett tips

posted by:
Lisa

whiskyglasJag fick äntligen prova min nya whisky jag fick av en pojkvän men tyvärr hade jag bara de vanliga gamla tråkiga tumblerglasen som inte alls ger samma typ av smak när det kommer till whisky. Så nu fick jag äntligen tummen ur röven och beställde ett par tulpanglas från whiskyglas så förhoppningsvis kommer det smaka bättre nästa gång.

Det här med glas till whisky smakar annorlunda trodde jag var skitsnack endast tills jag på Öl & Whiskymässan fick en liten föreläsning om hur glaset påverkar smaken. Bland annat så ska alkoholen avdunsta i rätt mängd och att aromer ska få stanna kvar för maximal effekt men i ett tumblerglas avdunstar både alkohollukten och alla aromer. Ni som inte har provat att dricka ur ett tulpanglas borde faktiskt beställa och prova för det är ganska så stor skillnad plus att de är väldigt bekväma att hålla i jämfört med de vanliga traditionella glasen.

Nu har jag också fått se den nya trailern på Tom Cruise nya film Edge of Tomorrow och den ser jag verkligen fram emot att se med min sambo min. Både han och jag är lite SciFi-nördiga så denna filmen kommer passa oss väldigt bra och från vad jag kan läsa mig till verkar handlingen vara riktigt intressant. Mer om filmen läs på Imdb.

 

Comments are closed.