Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Folk som skryter är nog något av det värsta som finns

posted by:
Lisa

skrytaJag stör mig så mycket som på personer som öppet skryter om saker de har gjort eller saker de har haft ”råd” med t.ex. värsta köket eller något dylikt och nä jag är ingen surkärring som avundas av allt och alla. Det jag pratar om är personer som drar up sin nya sak eller sak de har gjort mitt under ett samtalsämne som inte alls har med saken att göra, varför liksom? JA du har ett väldigt fint ”kök” vi alla vet det men sluta snälla.

Sen finns det så klart personer som ”skryter” i det smyga men dessa stör jag mig inte alls på som tur är annars hade jag väl räknats till en av de där tanterna som bara önskade att de hade dessa saker.

Varför inte bara visa upp ”köket” och säga ”eller hur är köket riktigt fint? jag är så stålt över detta kök” och så är det slut med det typ men tyvärr har ju personer ett enormt behov att framhäva sig själva. Är det för att personen är osäker? eller vad handlar det om egentligen.

Detta har jag funderat många gånger på men inte riktigt förstått grejen med det då jag själv inte känner behovet av att skryta, vad jag vet i alla fall 🙂

Nä nu måste jag avsluta för jag får över lite besök nu vid 18:00 på en liten middag och den här kvällen kommer jag fuska med maten d.v.s. färdig pizzadeg från City Gross vilket är en av de bästa uppfinningarna någonsin! Det är tur att det ibland finns bra halvfabrikat som går att använda men som även smakar gott. Jag har verkligen inget lust att ställa mig och göra en deg i dag 🙂

Comments are closed.