Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Sambon förstörade barngrinden vid ett dåligt höjdhopp

posted by:
Lisa
gammla barngrinden

Så här såg den ut när den var hel.

Ahhhh min sambo i bland är så himmla impulsiv ibland och nu var det så klart tid igen då han skulle snabbt hoppa över våran barngrind för han hade glömt något på väg ut genom dörren. Så klart missbedömmer han höjden och drar ner hela jäkla grinden så nu sitter jag här och behöver jaga min minsta hela tiden så hon inte ska skada sig på något i de andra rummen då de inte är barnsäkrade för 5 öre.

Så nu får jag leta efter en ny barngrind på nätet och det är helt enkelt har jag förstått nu, vad köper man liksom? som tur är har jag några hemsidor jag ska kolla igenom innan jag beställer. Säkerhetsbutiken har en hel del bra fakta samt ett par bra grindar jag kan tänka mig, bland annat Kiddy Guard varianten.

Barngrind har väldigt bra fakta som jag först ska läsa igenom innan jag beställer så jag har helt säker på att det blir rätt men just lutar det år en Kiddy Guard barngrind. Det sjuka är att dessa grindar är verkligen inte billiga och nu när vi hade en fungerande som vi fick från min syster så känns det som helt onödiga pengar rätt ner i sjön.

Min sambo fick sig en riktig utskällning faktiskt så nu när han kommer hem kommer jag att få be honom om ursäkt för vissa ord jag valde att skrika när han försvann ut genom dörren. Han sa också en hel del ord men jag får väl visa att jag är den bättre personen i detta sammanhang.

Comments are closed.