Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Orolig inför valet i USA

posted by:
Lisa

trumpÄr det domedagen som är på väg att hända nu när Trump klampar utanför vita huset? Jag har bara en väldigt konstig känsla att Trump kommer vinna valet i USA även om de flesta verkar tro att Hillary kommer vinna. Men från vad man kan läsa så hatar extremt många personer Hillary och även högt uppsatta personer i FBI verkar ju hata henne.

Varför vet jag inte… det är något jag aldrig riktigt har förstått eller har kunnat läsa mig till, det enda jag känner till är att hon har haft dålig koll på sin e-post där hemlig information har skickats okrypterat eller oskyddat. Fine men varför är hatet så utbrett egentligen.

Tittar jag på Trump på TVn så tänker man idiot direkt… Ivana Trump höll ju tydligen ett tal inatt om att man måste stoppa näthatet men HALLÅ… har hon träffat sin egna man någon gång??? Han är den största mobbaren själv och har inga problem med att mobba kvinnor i live TV eller liknande. Stort jävla svin är han.

Men min magkänsla säger på något konstigt sätt att Trump vinner även om huvudet säger att det är omöjligt i princip men gubben har ju sina följare. Trump och sina anhängare tror ju inte heller på den globala uppvärmningen vilket är helt obegripligt… okej 99% av forskarna säger att det händer men ni väljer att lyssna på 1%. Jävligt dåliga odds alltså. Antingen är de köpta eller så klarar inte skallen av att processa vad som skulle hänga när det händer och väljer att bara säga nej.

Sen läser man detta på aftonbladet

Wake the f*** up people! peace out!

Comments are closed.