Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Hittat en grym köpmansdisk till vardagsrummet

posted by:
Lisa

Bild lånad från köpmansdiskar.se

Jag har länge letat efter en ordentlig köpmansdisk att ha i vårat vardagsrum för just nu har vi så mycket småsaker som behöver förvaras på ett smart sätt. Problemet har hela tiden varit att hitta en köpmansdisk eller skänk/byrå som passar in med våra möbler men äntligen har jag hittat en jag verkligen har blivit fäst vid.

Så nu är man nästan 4000 kronor fattigare men ännu en möbel rikare fast detta känner jag är ett riktigt bra köp för en gångs skull. Det är ofta jag får lite småångest efter en beställning men det känns väldigt rätt.

Nu kan man äntligen förvara alla sina bestick i separata lådor och olika servetter i olika lådor. Det ska bli väldigt skoj att få börja skapa lite struktur med alla förvaringslådor i köpmansdisken.

Det känns riktigt bra att äntligen kommit igång med sitta bloggande igen efter lite uppehåll. För varje dag som har gått så har det känts som att något saknades men har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det skulle vara men det kan faktiskt ha varit bloggandet som saknades då man inte har kunnat få skriva av sig eller sina tankar.

Men jag märker nu att det är dags att införskaffa sig ett nytt tangentbord också för detta börjar bli väldigt slitigt och mycket byggdamm har kommit ned i tangentbordet så flera knappar registrerar inte riktigt knapptryckningar ibland om jag skriver för snabbt.

Nu börjar ju även julen närma sig så det kommer bli väldigt kul att få börja pynta men även planera inför mina lediga dagar i jul. Något jag har sett fram emot sen i Augusti typ men nu är det inte långt kvar. Vi ska också planera in lite pyssel med familjen också för det gäller att ta till vara på den tiden.

Comments are closed.