Date

Lica.nu

Min personliga blogg
Breast Cancer Ribbon

Kanal5 Tunnelbanan – vad är det för folk?

posted by:
Lisa

tunnelbananSåg det där TV-programmet på kanal 5 som heter Tunnelbanan där man får följa väktare på sitt jobb och jag vad ska man säga det är ju väldigt märkligt folk som rör sig där nere. Dessa väktare får verkligen ta mycket skit och våld.

Det som är intressant är att många verkar tycka det är okej att vara stupfull och aggressiv för att sedan dra sig ned i tunnelbanan för att jävlas med folk eller skrämma dem. Asså lås in dessa idioter! jag kan bli så arg när jag ser det programmet för det finns faktiskt en oskriven lag och ett speciellt uppträdande som alla måste följa. Det sjuka är kanske de gäng som driver omkring där nere och jag hade verkligen inte känt mig trygg med att stå och vänta där en fredagskväll eller något.

Förhoppningsvis finns där gott om väktare nära hela tiden för det är i princip galningar som kommer ner där. Visst jag förstår att det kanske inte är som på TV och jag åker i princip aldrig tunnelbana så jag vet inte helt säkert hur det egentligen är, dock så verkar det ändå som att där är en hel del skit tyvärr.

 

Comments are closed.